Rumrejsen

Forestilling for de 0 – 2 årige

Rumrejsen besøger institutionen sammen med Månen for de 0 – 2-årige. Rumraketter, stjernestøv, glimmer og månemagi. To dansende rumvæsner tager jer med på en sanselig, fysisk og fantasifuld rumrejse.

Gennem bevægelse, dans og musik skaber vi sammen en bevægelseshistorie, hvor vi møder andre rumvæsner og kan se, høre, mærke og sanse rummets glitrende stjerner. Vi kan puste til stjernestøv, flyve vildt i en rumraket, lande på månen og bevæge os stille og vægtløst rundt om hinanden – ligesom planeterne og solsystemet.

Forestillingen indgår i Dansehallernes program KORA, der er indsats for de 0-16 årige. Læs mere om KORA her.

Medvirkende

My Grønholdt (DK/SE) er leder af kompagniet MYKA og er uddannet danser på Skolen for Moderne Dans i København i 2011. My arbejder som freelance danser, performer, koreograf og underviser og har disse år et særligt fokus på de yngre børn som publikum.

My Marie Nilsson (DK/SE) er uddannet på Statens Scenekunstskole i 2013. Hun bor og arbejder som danser i København; har arbejdet med forskellige koreografer og turneret rundt om i verden.

Marie Bru Eide (DK/NO) er udannet danser og koreograf fra Den Danske Scenekunstskole, 2018. Med base i København arbejder hun for andre koreografer og i egne projekter.

Georgia Kapodistria (DK/CY) arbejder som danser, danseformidler og koreograf i København. Hun er uddannet bachelor i dans på Folkwang Universitet der Künste i Essen, 2013, og danseformidler på Den Danske Scenekunstskole, 2018.

Foto: Fotocollage: Jan Vesala. Baggrundsfoto: NASA, ESA OG NRO