Samarbejder

Jens Christian Jensen
Jens Christian er administrator samt sparringspartner og generel rådgiver for MYKA og er hovedkonsulent/mentor for My i forbindelse med karriereprogrammet Den unge Kunstneriske Elite (2020-2022). Læs mere om Jens Christian her

WILDTOPIA/Karen Toftegaard
Karen sidder i MYKAs bestyrelse, og hun har arbejdet med MYKA omkring copwriting som en del af Den Kunstneriske Elite.
Læs mere om Karen og WILDTOPIA her.

Nete Banke, Imperiet
Nete har designet logo til MYKA, herunder også designet til hjemmesiden. Hun har derudover har hun lavet grafisk udtryk til forestillingen Ocean.
Læs mere om Nete og Imperiet her.

Dansehallerne

MYKA har samarbejdet med Dansehallerne siden 2013, hvor MYKAs første værk Polar Bear blev opført. Siden har MYKA været i flere residenser på laboratoriescenen, udvalgt til SPOT ON Koreografisk platform og Thousand Threads (platform for nye upcoming koreografer) samt sidst med gæstespil med Natten på Dansehallerne x Betty. My har været tilknyttet seminarer og branche events for et ungt publikum, med sparring og medkuratering i forbindelse med planlæggelse af program og indhold. 

MYKA har i flere år samarbejdet med KORA (tidligere Dans for børn) med tre forestillinger Polar Bear, Rumrejsen og Månen på turné i skoler, børnehaver og vuggestuer i hele landet. My har senest performet i Ingri Fiksdals værk “Diorama”. 

Dansstationen og Turnékompagniet, Malmø Sverige.

MYKA har opført egne tidligere forestillinger på Dansstationen, der har købt værkerne og MYKA har også været udvalgt til SALTO! turnénetværk Sydsverige med Polar Bear. My har med opvækst i Malmø skabt en god forbindelse til Dansstation og har tidligere været i residens der. Samarbejdet er med til at udvikle MYKAs fremtidige arbejde mellem Danmark og Sverige. 

NORDLYS

NORDLYS er et koreografisk kollektiv med My Grönholdt, Julie Rasmussen og Tine Østergaard, som blev startet i 2014. De afholdt festival med udendørs vandreforestilling på Nørrebro i København i september 2014 og på Vesterbro i København i september 2015. Derudover har der været samarbejde med P-Noice omkring visning af forestillinger i Manilla i 2016 og 2019. NORDLYS afholdt også vandreforestilling under festivalen RAVNEDANS i Norge i 2020.

Sidst har de vist vandreforestillingen Enhjørninger i det offentlige rum hen over sommeren 2021 i København, Helsingør og Espergærde.
Læs mere om kollektivet NORDLYS på facebook.