UNTZ BABY UNTZ

UNTZ BABY UNTZ – en interaktiv danseforestilling for børn hvor Berlintechno møder børnefester!

Forestillingen er for store som små fra 6 måneder til 100 år.

Foto: AdeY

Inspireret af klublokalets magiske verden af ​​puls, røg og neonlys, er UNTZ BABY UNTZ en interaktiv danseforestilling, hvor bas og beats blandes med babydans. Gennem bounce, groove og energisk frihed er kroppen, musikken og bevægelsen i centrum, hvor langsomme passager blandes med hurtigere. Showet henvender sig til babyer og vuggestuer og inviterer til en sjov oplevelse, hvor de kan bevæge sig frit for at udforske gennem aktivitet eller hvile.

Intet barn skal tvinges til at vokse op uden adgang til techno!

Foto: AdeY

Gennem UNTZ BABY UNTZ ønsker MYKA at invitere de små til at tage deres første skridt ind i technoens magiske verden. Scenografi, dans, kostume og musik åbner op for interaktion, der skaber nysgerrighed omkring farve, form, interaktion og bevægelse. Vi lever i en tid, hvor det er vigtigt at huske at finde glæden, at grine, danse og have det sjovt sammen. UNTZ BABY UNTZ er en hyldest til den intuitive dans, det vilde, skøre og glade, der bor i os. UNTZ BABY UNTZ er en kærlighedserklæring til technomusikken og en forestilling, der gerne vil bringe os sammen i fællesskab.

Foto: AdeY

UNTZ BABY UNTZ er opdelt i forskellige aldersgrupper, hvor den ene gruppe består af de allermindste og deres forældre og de andre grupper af førskolebørn med deres ledere. Lydstyrken er tilpasset små ører og tidspunktet valgt i betragtning af frokostsøvn. Det er ikke noget problem at skifte ble, pusleborde er lige ved hånden. Vi ses på dansegulvet!

Den kreative proces er baseret på medskabelse, brainstorm og kunstnerisk leder My Grönholdt skriver meget i processen for at få klarhed over den kreative sammenhængskraft i værket, der er ved at vokse frem. Med forestillingen UNTZ BABY UNTZ inviteres de små til at opleve techno, måske for første gang i deres liv.

Trailer til UNTZ BABY UNTZ

Holdet på og bag scenen:
Koncept: MYKA
Koreografi: My Grönholdt i samarbejde med det kunstneriske team
Dans: Andrea Deres og Daniel Jeremiah Persson, alt. My Nilsson og Ray Roa
Scenografi og kostumedesign: Tove Dreiman
Kostumeassistent: Fie von Veer
Musik og lyddesign: Erik Christoffersen
Lysdesign og teknisk producent: Filip Vilhelmsson
Tekniker: Julia Friberg
Konsulenter: Martin Forsberg og Dalija Acin Thelander
Foto og video: AdeY
Grafik og PR: Anna Paulnitz / Dansstationen
Administration: Jens Christian Jensen
Producent: Sofia Wickman
Samproduktion: MYKA og Dansstationen

Foto: AdeY

Forestillingen havde premiere på Dansstationen i Malmö den 26. august 2022.

Foto: AdeY

Anmeldelse i Danstidningen den 29. august 2022

Foto: AdeY